Ti på topp med budsjett på bunn - i vinterferien

Ingen grunn til å være på bunn selv om kanskje budsjettet er skrapa. Det er vinterferie. Vinter er det imidlertid ikke, men like fullt ferie. Vi er ikke på Grand Canaria eller Madeira. Dette er ingen badeferie. Ikke bader vi i penger heller. Men klager vi? Barnasbestereiser har barnas beste dager. Gratis!
BARNASBESTEREISERS 10 PÅ TOPP:

1. Nå nye høyder! Klatre i et tre. Heng opp ned i en vire. Få nye perspektiv!
2. Lån en hund! Hunder er ålreite dyr! Noen hundeeiere er også ålreite dyr. Så ålrigte at de låner bort dyret sitt! Vi lånte Tessy. En blanding mellom tre (?) raser - en rasende morsom, snusenede, barnslig vofs som vi fant på Finn.no

3. Lån en venninne. Venninner kan også sove over! Når det er ferie, kan de sove over midt i uka! Det er stor stas!

4. Slå opp telt - inne. Best å kople punkt 2 og 3 og 4 opp med hverandre. Klart det blir seint. Klart det blir latterkramper og mye hvisking.....zzzZZZZ 5.Gå på jakt i fryseboksen. Hva finner vi? Litervis av bær! Blåbær. Det er gode minner fra høsten i fjor.
6.Stek en høy bunke pannekaker. Dette koster litt egg og mel og melk og gir alltid jubel! Jubel hører med! Helst skal det jubles høyt! Sjekk effekten; Rop til venninneflokken som leker i teltet:P A N N E K A K E R!!!! Jubelgaranti! 7.Ta det piano. Gjerne bokstavlig talt. 8-åringen setter seg ved tangentene og tar oss med inn i melodien "In the Forest". Endelig har hun tid til å øve.

8.Se den TV-epoisoden som gikk deg hus-forbi. 9.Se på gamle bilder og reis i minnene! Her er det mye å ta av! Husker-Du?

10.Planlegg nye reiser og turer, både på tynn og tykk lommebok. Reis om så i fantasien!