Delt glede er dobbelt glede

Et annet slagord som vi liker godt lyder "Venner er den familien som du velger selv". I så fall har vi familie på Sicilia. Nå vil den familien gjerne vokse. Bli flere!

Hvis man skal velge seg en bror...

- En storebror som kaller deg en søster - også 10 år etter!

Familien De Gaetano er helt spesiell. Et knippe rause, kunnskapsfulle og varme mennnesker. Sammenspleiset, men likevel veldig ulike personer. Dette viser seg også i møte med andre. Her er det høyde under taket: Vær deg selv!
Mamma Angelica, er ariktekt og har tegnet Villa del Bosco. (Huset i skogen) - Et stort åpent hus midt i skogen med det arabiske navnet Angimbe. Her vokser aspargesen vilt, det samme gjør sopp og bær. Pinnsvin med pigger lange som blyanter, rusler rundt, firfirslene smetter unna.
Om morgenen åpner du vinduet til glade fuglelyder og ser rett mot Segesta og et gresk teater fra den tiden grekerne styrte øya ca 500 år f. Kr. Teateret er nesten det eneste som er igjen av den lille byen som ble plassert her 305 meter over havet.

Geanfranco har drevet agroturismo i Villa del Bosco 15 år. Nå produseres vin, olivenolje og honning. Økologisk korn til brødbaking maler han også selv. Mat og kvalitet står høyt i kurs.

Geanfranco er pensjonert lærer og snakker godt engelsk, men ikke like godt som Stefano. Han leser på universitetet og skal bli geolog. Broren Sergeio (25) bor for tiden i Brasil og leser til marinebiolog. Han kan faktisk ett og annet ord på norsk!
Angelica underviser i tegning og kunsthistorie. Til sammen er det et ressursterkt team og har sydd sammen en ukes program, guidede turer, økologiske matretter og naturopplevelser.

Zingaro er nasjonalparken med små hvite strender.